Εξερευνήστε τα Χάνια Πηλίου

Η εσωτερική διαμόρφωση και αρχιτεκτονική του Lobby προσελκύουν το βλέμμα και την προσοχή του επισκέπτη. Μεγάλες τζαμαρίες με αδιάκοπη θέα στο εξωτερικό σκηνικό της φύσης, τζάκι και κομψή επίπλωση επικρατούν στον χώρο. Οι στιγμές και οι εικόνες είναι ξεχωριστές από τον χειμώνα μέχρι και το καλοκαίρι.

Ο επισκέπτης ανάλογα με την εποχή και τα ενδιαφέροντά του έχει μια ποικιλία από ασχολίες να εμπλουτίσει την διαμονή του στα Χάνια Πηλίου. Από εκδρομές στα γύρω χωριά, επισκέψεις σε εκκλησίες, μοναστήρια και μουσεία, μέχρι περιπετειώδεις δραστηριότητες στα υπέροχα δάση. Η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής είναι ανεξάντλητη, και το φυσικό τοπίο μοναδικό.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε την μαγεία του χιονιού , να κάνετε σκι με πανοραμική θέα το Αιγαίο Πέλαγος και τον Παγασητικό Κόλπο, να κάνετε ανάβαση και κατάβαση σε γαλάζιο φόντο και να εξερευνήσετε την θερινή κατοικία των 12 Θεών βιώνοντας τις εναλλαγές του τοπίου της φύσης στο άνετο και φιλόξενο περιβάλλον του ξενοδοχείου μας.

Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πεζοπορικές και ορειβατικές διαδρομές του βουνού καθώς επίσης και ορεινή ποδηλασία. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να απολαύσει εξορμήσεις τόσο στις παραλίες του Παγασητικού Κόλπου όσο και τις κρυστάλλινες παραλίες του Αιγαίου όπως είναι το Χορευτό, ο Αγ. Ιωάννης και ο Μυλοπόταμος .

Εξερευνήστε τις ομορφιές του Πηλίου και μαζέψτε φρέσκια ρίγανη, τσάι και βαλσαμόχορτο ή προμηθευτείτε τα από το μαγαζί του ξενοδοχείου. Το Πήλιο προσφέρει απλόχερα μια μεγάλη γκάμα βοτάνων με θεραπευτικές ιδιότητες καθώς επίσης είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του μανιταριού.

Τα Χάνια Πηλίου είναι κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις του βουνού και της θάλασσας, του χιονιού ,του σκι , των πεζοπορικών και ορειβατικών προορισμών και αποτελούν σταυροδρόμι για τις παραλίες του Παγασητικού Κόλπου και τις κρυστάλλινες παραλίες του Αιγαίου.