Εστιατόριο Το ΧΑΝΙ του ΚΟΚΚΙΝΗ

 Το  πετρόκτιστο εστιατόριο Το ΧΑΝΙ του ΚΟΚΚΙΝΗ βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου πάνω στον κεντρικό δρόμο Χανίων –Ζαγοράς σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες. Η οικογένεια Κοκκίνη δημιούργησε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο  όπου μπορείτε να απολαύσετε  ποιοτικό φαγητό με εξαιρετική θέα. Είναι διακοσμημένο με πέτρα και ξύλο και  διαθέτει 3 αίθουσες με τζάκια  συνολικής δυναμικότητας 350 ατόμων ενώ στο κέντρο της δεσπόζει ένα τεράστιο τζάκι το οποίο καίει διαρκώς και κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ζεστή και οικεία.

 

Εστιατόριο Το ΧΑΝΙ του ΚΟΚΚΙΝΗΕστιατόριο Το ΧΑΝΙ του ΚΟΚΚΙΝΗΕστιατόριο Το ΧΑΝΙ του ΚΟΚΚΙΝΗ
Εστιατόριο Το ΧΑΝΙ του ΚΟΚΚΙΝΗΕστιατόριο Το ΧΑΝΙ του ΚΟΚΚΙΝΗΕστιατόριο Το ΧΑΝΙ του ΚΟΚΚΙΝΗ

 

Στους θερινούς μήνες προστίθεται και η πετρόχτιστη πλατεία που αγκαλιάζεται από τα πλατάνια και τις οξιές σε ένα καταπράσινο περιβάλλον που αναζωογονεί όλες τις αισθήσεις σας.

Στο εστιατόριό μας θα βρείτε παραδοσιακά φαγητά όπως φασολάδα, σπετζοφάι και γίδα βραστή, ψητά της ώρας στα κάρβουνα και καλό σπιτικό κρασί ενώ ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκονται το αγριογούρουνο, το ελάφι, το ζαρκάδι και το χοιρινό κότσι .

Έχουμε επίσης μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά, φημιζόμαστε για τις φρεσκοτηγανισμένες πατάτες κομμένες στο χέρι και  το παραδοσιακό γαλοτύρι που λιώνει στο στόμα σας.

Η πολυετή εμπειρία μας, η ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα,  η καθαριότητα, ο προσεγμένος χώρος, ο σεβασμός στην παράδοση  και τον πελάτη είναι τα συστατικά που φέρνουν το εστιατόριο ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ  πρώτο στις προτιμήσεις σας και όποιος έρχεται σίγουρα ξαναέρχεται με μεγαλύτερη παρέα!