Εστιατόριο Το ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙ

Το εστιατόριο Το Παλιό Χάνι στα Χάνια Πηλίου προσφέρει πηλιορείτικη κουζίνα σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς. Βρίσκεται στην κορυφή του Πηλίου, στο βουνό των Κενταύρων και αποτελεί σημείο αναφοράς όλων των επισκεπτών. Στο Παλιό Χάνι οι παραδοσιακές Πηλιορείτικες συνταγές είναι οι πρωταγωνιστές του μενού σε απόσταση μόλις 2 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες.

Κάθε πιάτο παρασκευάζεται με τα αγνότερα υλικά και το μεράκι των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την κουζίνα. Δοκιμάστε μαγειρευτά, ψητά, σπεσιαλιτέ ημέρας και λαχταριστά ορεκτικά, που ετοιμάζονται από φρέσκα ντόπια προϊόντα.

Το Παλιό Χάνι πλήρως ανακαινισμένο υποδέχεται τους επισκέπτες του όλο το χρόνο αποτελώντας μια ξεχωριστή γωνιά απόλαυσης και κορυφαία επιλογή για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. 

 

Εστιατόριο Το ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙΕστιατόριο Το ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙΕστιατόριο Το ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙ
Εστιατόριο Το ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙΕστιατόριο Το ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙΕστιατόριο Το ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙ

 

Στο εστιατόριό μας θα βρείτε παραδοσιακά φαγητά όπως φασολάδα, σπετζοφάι και γίδα βραστή, ψητά της ώρας στα κάρβουνα και καλό σπιτικό κρασί ενώ ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκονται το ελάφι, το ζαρκάδι, το κότσι χοιρινό και το φημισμένο αγριογούρουνο.

Στο ΠΑΛΙΟ ΧΑΝΙ θα απολαύσετε τη ζεστασιά των χρωμάτων, την πέτρα στους τοίχους και το τζάκι που δεσπόζει επιβλητικό και περιμένει να σας ζεστάνει τις κρύες μέρες.

Η ομορφιά του τοπίου ξετυλίγετε μπροστά σας, όσο εσείς απολαμβάνετε  ένα παραδοσιακό χωριάτικο γεύμα παρέα με καλό κρασί.