Αγαπητοί πελάτες ,
Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο ΤΑΣΙΑ . Με αυτό το έντυπο πληροφοριών θα ενημερωθείτε σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο μας . Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή αιτήματα σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα από τα μέλη της ομάδας μας . Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή και ελπίζουμε να απολαύσετε το εξαιρετικό βουνό των Κενταύρων .

Reception
Η υπηρεσία Reception βρίσκεται στην διάθεση των πελατών σε 24ωρη βάση . Παρέχεται πρόωρο check-out μέσω εφαρμογής κινητών .

Θέρμανση
Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένα με μεμονωμένη εγκατάσταση ρύθμισης θερμοκρασίας για την άνεση των πελατών μας . Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το κοντρόλ που βρίσκεται τοποθετημένο στον τοίχο ώστε να ρυθμίσετε την θερμοκρασία εντός του δωματίου .

Αεροδρόμιο
Το αεροδρόμιο της πόλης του Βόλου βρίσκεται σε απόσταση 47 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο και χρειάζονται 57 περίπου λεπτά με όχημα για να το προσεγγίσετε.

Παιδικό κρεβάτι
Το ξενοδοχείο διαθέτει παιδικά κρεβάτια τα οποία τοποθετούνται σε δωμάτια κατόπιν αιτήματος των πελατών

Χώρος Παρκινγκ
Ο πλησιέστερος χώρος παρκινγκ βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το ξενοδοχείο ,είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κράτηση θέσης .

Check out
To check out κατά την ημέρα της αναχώρησης μπορεί να γίνει μέχρι τις 12πμ. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε το χιονοδρομικό κέντρο Αργυρόλευκες ή τις μαγευτικές παραλίες του Ανατολικού Πηλίου.

Υπηρεσία θυρωρού
Η ομάδα της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών θα σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες και τα αιτήματα που έχετε όπως κρατήσεις και προτάσεις εστιατορίων ή παραγγελίες λουλουδιών η άλλων επιθυμιών κλπ.

Πιστωτικές κάρτες
Το ξενοδοχείο μας δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες : Master Card/Euro Card , VISA.

Υπηρεσία καθαρισμού
Η ομάδα καθαρισμού του ξενοδοχείου μας βρίσκεται στην διάθεση των πελατών μας ανά πάσα στιγμή . Σε περίπτωση που επιθυμείτε πρόσθετες πετσέτες ή μαξιλάρια , σανίδα σιδερώματος η επιπλέον καθαρισμό του δωματίου παρακαλώ επικοινωνήστε με την Reception . Κατόπιν αιτήματος , προσφέρεται και υπηρεσία στεγνού καθαρίσματος και σιδερώματος .

Διαδίκτυο / Wi-Fi
Όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου διαθέτουν γρήγορης ταχύτητας ιντερνέτ χωρίς χρέωση. Εάν αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα με την σύνδεση παρακαλώ ενημερώστε την Reception .

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές / Tablet
Κατόπιν αιτήματος μπορούμε να σας προσφέρουμε Η/Υ και tablet . Εάν αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα με τις ηλεκτρονικές συσκευές παρακαλώ ενημερώστε το προσωπικό .

Ηλεκτρονική Υποστήριξη
Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ηλεκτρονικές συσκευές η την σύνδεση σας στο διαδίκτυο παρακαλώ ενημερώστε την Reception για να σας βοηθήσει .

Εφημερίδες / Περιοδικά
Κατόπιν αιτήματος , σας διαθέτουμε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά σε καθημερινή βάση .

Αλλαγή σεντονιών
Η αλλαγή των σεντονιών σε όλα τα δωμάτια γίνεται ανά 2η μέρα . Εάν επιθυμείτε καθημερινή αλλαγή παρακαλώ ενημερώστε την Reception.

Χαμένα αντικείμενα
Όλα τα χαμένα αντικείμενα κρατούνται στο τμήμα καθαρισμού του ξενοδοχείου μας για 2 μήνες . Παρακαλώ ενημερώστε την Reception εάν χάσετε κάποιο προσωπικό σας αντικείμενο.

Bar Ισογείου
Ανοιχτό : Δευτέρα – Κυριακή : 11:00 – 01:00 μμ.

Ιατρική υποστήριξη / Φαρμακείο
Εάν χρειάζεστε ιατρική υποστήριξη παρακαλώ ενημερώστε την Υποδοχή . Το πιο κοντινό Φαρμακείο από το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην Πορταριά σε απόσταση 20 λεπτών . Παρακαλούμε ρωτήστε στην Υποδοχή σχετικά με τις ώρες λειτουργίας και επιπλέον πληροφορίες .

Μέσα μαζικής μεταφοράς
Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή για να αγοράσετε εισιτήρια για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να παραλάβετε έναν χάρτη της περιοχής για την ευκολία σας .

Εστιατόριο
Το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου εξειδικεύονται στην τοπική κουζίνα . Ώρες Λειτουργίας :
Πρωινό: 7:00πμ – 10:30πμ
Μεσημεριανό – Βραδινό : 13:00μμ – 23:00μμ

Υπηρεσία πρωινού πριν από την καθορισμένη έναρξη
Παρακαλώ εάν επιθυμείτε πρωινό είτε πριν από τις 7:00πμ είτε σε συσκευασία πακέτου ενημερώστε την Υποδοχή.
Υπηρεσία Μεταφοράς Αποσκευών
Κατόπιν αιτήματος υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών
Υπηρεσία Δωματίου
Εάν επιθυμείτε να πάρετε το πρωινό σας στο δωμάτιο σας, σας παρακαλούμε ενημερώστε την Υποδοχή .

Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο
Κατόπιν αιτήματος , υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο του Βόλου.

Κάπνισμα
Το κάπνισμα επιτρέπεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου .
Φόρμα Παραπόνων
Εάν έχετε τυχόν παράπονα για τις υπηρεσίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή .
Σπορ
Εάν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες όπως το σκι , η ορειβασία , η ιππασία, τα Χάνια είναι είναι το πιο ιδανικό μέρος . Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή .

Υπηρεσία αφύπνισης
Για να μην χάσετε την ημέρα σας στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων αφήστε εμάς να σας πούμε την πρώτη ‘’Καλημέρα’’. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή για την ακριβή ώρα της αφύπνισης .

Website / Ηλεκτρονική ιστοσελίδα ξενοδοχείου
Παρακαλώ επισκεφτείτε την ηλεκτρονική ιστοσελίδα του ξενοδοχείου https://www..hoteltasia.gr και ακολουθήστε το link για κρατήσεις και για να βαθμολογήσετε τις υπηρεσίες μας .