Ενοικιάσεις ΣΚΙ
Το κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού για χειμερινά σπορ ΚΟΚΚΙΝΗΣ βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο Χάνια –Βόλος και απέχει μόλις 2 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού ski και snowboard , μπότες και ότι άλλο χρειάζονται οι λάτρεις του σκι .
equipment

Επενδύοντας στην ικανοποίηση των πελατών και στην εγγύηση της καλύτερης ποιότητας το κατάστημα μας σας προσκαλεί να απολαυσετε τα χειμερινά σπορ στην μαγεία του βουνού των Κενταύρων και την πανοραμική θέα στην θάλασσα που προσφέρει το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.

Κατά την διάρκεια όλου του χρόνου και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες τα Χάνια αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επισκέπτες της περιοχής. Το χιονοδρομικό Κέντρο Αγριόλευκες απέχει μόλις 2 χλμ από το κέντρο του οικισμού, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της περιοχής .

Απολαύστε την μαγεία του χιονιού, την καλοκαιρινή αύρα ,το οξυγόνο και την ευεξία που προσφέρει απλόχερα η φύση στα πανέμορφα Χάνια Πηλίου. Κάντε εξορμήσεις , περιπάτους στο κατάφυτο δάσος και στα μονοπάτια του Πηλίου. Πειραματιστείτε κάνοντας ορειβασία, ποδηλασία και αναζωογονηθείτε απολαμβάνοντας μοναδική ευεξία πνεύματος και σώματος.